TURBONETICS turbot todella kilpailukykyiseen hintaan!

Vastaa Viestiin
Race Addicts
Viestit: 4
Liittynyt: 16.10.2012 12:00
Paikkakunta: Kajaani

TURBONETICS turbot todella kilpailukykyiseen hintaan!

Viesti Kirjoittaja Race Addicts »

Viritys turbojen uusi aikakausi on tullut! Nyt voit unohtaa työkone turbojen jälkeläiset lataamalla autoosi huippulaadukkaan Amerikkalaisen puhtaasti virityskäyttöön suunnitellun turbon!

Amerikassa suurta suosiota ja mainetta niittävä Turbonetics ei ole vielä täysin Suomen autoharrastajien tietoisuudessa, mutta nyt on aika siirtyä kehityksessä eteenpäin ja puristaa auton voimavarat irti mahdollisimman tarkkaan vain parhaista komponenteista ja ylivoimaisilla ratkaisuilla toteutetulla ahtimella.

Jälleenmyynnin kunniaksi ahtimiet erikoistarjouksessa ja ennakkokampanja on voimassa toistaiseksi.
Lisäksi minkä tahansa Turbonetics ahtimen tilaajalle mikä tahansa hukkaportti ja/tai dump-venttiili -20% alennuksella!


Todella laajasta valikoimasta löytyy ahdin varmasti jokaiseen kulkineeseen katuautosta pro tason kilpuriin. Jokaisen mallin saa samaan rahaan räätälöityä useilla eri siipi- ja pesä vaihtoehdoilla, että turbo toimisi moottorissasi täydellisesti!

Ahtimet saa joko kestävällä 360' liukulaakeroinnilla yleisen 270' laakerin sijaan tai ainutlaatuisella keraamisella kuulalaakeroinnilla. (Lukuunottamatta GT-K, SUPER T-series, MID-FRAME series ja TNX ahtimia, koska näissä on aina keraaminen kuulalaakerointi).

Turboneticsin patentoitu kuulalaakerointi on mullistanut kuulalaakeroitujen turboahtimien stantardit niin kestävyydessä, kuin suorituskyvyssä.
Niinpä turbonetics käyttää kaikissa kuulalaakeri ahtimissa tätä ainutlaatuista “kulma kontakti” rakennetta käyttävää kuulalaakerointia, jossa on käytetty lähes särkymättömiä keraamisia silikoni-nitridi kuulia. Tavanomaiseen rakenteeseen verrattuna se kestää jopa yli 13-kertaisen painekuormituksen.
Tämä rakenne tarjoaa äärimmäistä lujuutta, koska rasitus ei välity pelkästään pienimpiin laakerin osiin, niin kuin tavanomaisessa rakenteessa.

Ja mitä se tarkoittaa? Sitä että ahdin on poikkeuksellisen kestävä korkeilla painesuhteilla, eikä ole altis tavanomaisen kuulalaakerirakenteen heikkouksille ja mahdollistaa fantastisen vasteen kaasuun ja nopean ahtopaineen nousun.
Eli yksinkertaisesti keraamisesti kuulalaakeroitu Turbonetics ahdin herää nopeammin ja saavuttaa maksimi ahtopaineen nopeammin!

Keraaminen kuulalaakerointi on saatavilla KAIKKIIN Turboneticsin turboihin.

Ahtimet viimeistelytasapainoitetaan todella tarkoilla toleransseilla, mihin kilpailijat eivät yllä.

Vesijäähdytys on saatavilla kaikkiin paitsi MID-FRAME series, TN-series ja TNX series.

Ahtimet ovat täysin huollettavissa ja kaikkia varaosia on saatavilla.

Ahtimilla on aina myös 1 vuoden valmistajan takuu. Siis AINA olipa se katu- tai kilpailukäytössä. Tämä kertoo myös paljon ahtimen laadusta.

Tuoteluetteloon ja tarkemmin itse ahtimiin pääset tutustumaan tästä http://turboneticsinc.com/forum/turbos/TN_2011_CAT_LOW.pdf

Käy myös valmistajan kotisivuilla www.turboneticsinc.com/

Kompressori karttoja pääset tutkailemaan tästä http://www.turboneticsinc.com/content/compressor-maps

Alla esimerkkihintoja, mutta etenkin kuulalaakeroituja ahtimia on saatavilla rutkasti enemmän. Eli jos tuoteluettelosta löytyy kiinnostava malli tai et ole varma minkä ahtimen valitsisit, niin kysy!

Kuva

Kuva

Kuva

http://www.ahtoja.com/category/40/turbonetics
myynti@ahtoja.com
0400-270698
w211E
Viestit: 49
Liittynyt: 01.6.2023 16:49

Re: TURBONETICS turbot todella kilpailukykyiseen hintaan!

Viesti Kirjoittaja w211E »

om646 polt on ahdinta onko?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myydään / vaihdetaan osat”