Sprinter W902 ambulanssin IWS

Vastaa Viestiin
Hevimies
Viestit: 4
Liittynyt: 23.3.2021 8:38

Sprinter W902 ambulanssin IWS

Viesti Kirjoittaja Hevimies »

Löytyskö täältä jotain asiantuntevaa kaveria joka on tapellu tuon järjestelmän kanssa? liittimen kun kytkee heräilee päälle. Ilmottelee joidenkin noodien puuttumisen. Kytkin muut valot mutta majakka ja sirra ainakin puuttuu. Lisäpitkien johtonipussa on kanssa yks piuha käyttämättä onko lienee siinäkin vilkut olleet? :?:

Hetken aikaa kun on päällä voi leikkiä nappien kanssa mutta sitten alkaa päälle pois rumba ja kiljunta. Takatilan loisteputket vetää eestaas päälle pois samalla. Mietin onko kyseessä mahdollisesti jännitteen katoaminen. Mitään isoja sulakkeita en ole kyllä toistaseksi löytänyt sieltä johtonipusta. Myöskään ilmaeber ei toimi. Ja takatilan vesikiertolämmitin ei tee mitään muuta kuin releen ohittamalla suoraan. Onko tuo takana olevan huonetermostaatin takana vai ohjaako termostaatti esim jotain lämpöpuhaltimen pistorasiaa auton ollessa verkkovirrassa?

Olis kiva saada nää laitokset toimimaan. Valot on tarkotus vaihtaa oransseiksi jakka kerkiää jolloin voi sitten käytellä työvaloina. :idea:
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sähköt”