Polttoaineputket

Vastaa Viestiin
taro
Viestit: 25
Liittynyt: 14.12.2011 21:00

Polttoaineputket

Viesti Kirjoittaja taro »

300 SE:n polttoaineputket hapertuneet puhki auton alta kiinnikekumien sisältä. Kupariputkeako tilalle vai mitä materiaalia olette käyttäneet paine- ja paluupuolella ?
vese123
Viestit: 116
Liittynyt: 27.8.2007 1:40
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja vese123 »

Tuttu juttu, asensin secciin uutta jarruputkea viikonloppuna ja joutu irrottaa ne kumi kiinnikkeet arvasihan sen, paineputkihan alkoi vuotamaan yhden kiinnikkeen alta, uusin sitten takakelkan yli menevät putket mutta korvasin putken kunnollisella letkulla huomattavasti mukavammat asentaa eikä laadukkaalla letkulla putkea häpeä. Poikkasin putket siitä kohtaa missä nousevat 90 kulmassa takapyörän edessä ja liitin putken päälle letkut tuplaklemmareilla, vedin letkut ihan pumpulle ja paluun liittimeen asti, tuli oikeen siistit ja sai kulkemaan nätisti niiten orkkis kiinnikkeiden läpi kun leikkasi siitä kumista pienet palat pois.
Edelliseen s123:seen uusin kupariputkella, sitä on mukava taivuttaa ja saa kulkemaan siististi myös, secissä en viitsinyt kokomatkalta uusia joten tuumasin että letku on sopivampi vaihtoehto.
Metalliputkea en suosittele, on myös kokeiltu ja sitä on aika työläs saada kulkemaan siististi kun mutkat on suht hankalat taivuttaa kun tulee niin erikoisia mutkia tuollaseen bensalinjaan ja alkaa ruostuman uudestaan.
190D 2.5 Turbo -91
300D Turbo -92
1824 AK -96
Sekkiläinen
Viestit: 28
Liittynyt: 03.1.2012 22:14

Viesti Kirjoittaja Sekkiläinen »

vese123 kirjoitti:... korvasin putken kunnollisella letkulla huomattavasti mukavammat asentaa eikä laadukkaalla letkulla putkea häpeä...
Edelliseen s123:seen uusin kupariputkella, sitä on mukava taivuttaa ja saa kulkemaan siististi myös...
Muistatko mitä letkua käytit? Eli mikä on ns. "laadukas letku"?

Entä nuo kupariputket, mikä on paras tapa taivutella niitä? Itseltä kyllä löytyy jonkin sortin putkentaivutin, mutta on sen verran onneton että tuntuu aina vetävän linttaan jostain kohtaa - pitäisi pistää putki täyteen hiekkaa että saisi pysymään kuosissa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W126 / R & C 107 moottori”