K-auton S213 E 300 de "polttoainekäyttöinen lisälämmitin"

Avatar
pceder1
Viestit: 11
Liittynyt: 07.9.2012 13:48

K-auton S213 E 300 de "polttoainekäyttöinen lisälämmitin"

Viesti Kirjoittaja pceder1 »

Tervehdys!

Tuli haettua https://www.k-auto.fi/ E300 de pistokehybridifarkku kymmenen vuoden mersuttomuuden jälkeen. Vähän oli kuin olisi taas kotiin tullut.

Ainoa ongelma oli, kun sitten tuli kotiin, oli se, että kun aloin etsimään autosta myynti-ilmoituksen mukaista "polttoainetoimista lisälämmitintä" (suomeksi Webasto), niin eihän autossa sellaista ole, eikä voi hybridissä ollakaan, kuten sittemmin selvisi. Myyjällekin asia tuli yllätyksenä, ilmeisesti myynti-ilmoituksen teksti perustui kojetaulussa olevaan webaston ikonin kaltaiseen kuvaan lämmittimen napissa.

Kun ei anna luonto oikein periksi lyödä -25 pakkasessa konetta kylmiltään tulille, ja ajoakulla lämmitettäessä matkustamo tuntuu jäävän haaleaksi (moottoriahan se ei edes yritäkään lämmittää), samalla kun syö kaiken akun, niin totesin K-autolle ensin, että jospa kompensoisivat puutetta ja virhettä kahden vuoden veloituksettomalla lisätakuulla, tai vaihtoehtoisesti kaupan purku.

Ei kelvannut ehdotus, vaan tarjosivat vuoden lisätakuuta. Akulla auton lämmittäminen kun vie vain "hieman" akun varausta, ja lyhentää sähköllä ajoamatkaa vain "hieman". Eli vastaus oli höpöhöpö puutaheinää.

Totesin, että tämä selvä, lähdetään kaupan purkuun. K-Auton mukaan se vain täytyy tehdä kuluttaja-asiamiehen kautta. Näppärää.

Ihmetyttää, että tämän kokoisella autoliikkeellä, joka edustaa Porschea, Bentleytä ja myös niitä tyyriimpiä Audeja muiden muassa, on varaa olla kantamatta vastuutaan jo myöntämästään, suorasta ja selkeästä virheestä. Virheestä, jota ei voi korjata. Asiakkaan pitäisi vaan niellä ja hyväksyä automyyjän asiantuntemattomat ja paikkansapitämättömät höpötykset.

Onko muilla vastaavia kokemuksia K-autosta? Muutama tuttu joille olen tapauksesta kertonut, on suoraan todennut, etteivät tule koskaan asioimaan moisen toimijan kanssa.

Jos ostaa K-autosta uuden Bentleyn tai Porschen, niin onko asiakaspalvelu samalla tolalla? Itse en uskaltaisi kokeilla.

P.s. tietääkö kukaan paljonko tehoa Mersun lämmittimet itse asiassa vievät:

1. kenno on osa 440 / A 205 830 02 05 BOOSTER HEATER
ja toinen kenno on osa 450 / A 205 830 02 61 BOOSTER HEATER.

Ihan heppoisilta eivät näyttäneet, ja kun auton lämmityksen kytki päälle, niin auton lataustaso tippui jokseenkin silmissä, vaikka auto ei ollut edes ollut ulkona kylmässä kuin pari tuntia.

Palaa sivulle “W213 sedan, farmari,coupe, avo”