MESE.FI - Tuhkasta noussut Fenix-lintu! Urgent - Lue tämä!

Ole hyvä ja lue tämä.
Vastaa Viestiin
Avatar
YLLÄPITÄJÄT
Viestit: 113
Liittynyt: 27.9.2005 17:33

MESE.FI - Tuhkasta noussut Fenix-lintu! Urgent - Lue tämä!

Viesti Kirjoittaja YLLÄPITÄJÄT »

Vuonna 1985 Robert Zemeckis ohjasi menestyselokuvan Paluu tulevaisuuteen, Michael J. Foxin tähdittämänä. Anno domini 1989 puolestaan Cher vetäisi sukkahousut päällensä ja lauloi listakärkeen hitillään If I could turn back time. Moni on toivonut joskus voivansa kellot pysäyttää.

Mese.fi-sivuston osalta aikamatkailu näyttää nyt käyneen toteen - Ajaston kalenteri on käännetty vuoteen 2008. Tämä tosiasia vaikuttaa eri käyttäjiin eri tavalla: jollakin on hukkunut miltei korvaamaton määrä remonttidokumentaatiota, joillakin on hukassa yksityisviesteillä käytyjä keskustelua ja yhteystietoja, kun toisilla ei välttämättä ole suurtakaan muutosta havaittavissa. Yhteistä on se, että mekasta ja haku-toiminnolla ei löydy samaa määrää tietoa, hupia unohtamatta, kuin vielä muutama kuukausi sitten - tämä harmittaa varmasti meitä kaikkia yhtä paljon.

Käyttäjät, jotka ovat rekisteröityneet 06/2008 jälkeen, joutuvat valitettavasti rekisteröitymään uudestaan. Toivomme, että kaikki käyttäisivät vanhaa tuttua nimimerkkiänsä, jo pelkästään sen vuoksi, jos jossain vaiheessa olisi jotain yhdistettävää tietoa.

Mad-lehden versio elokuvasta oli muuten Paluu vaisuuteen. Vuosien mittaan on puhuttu mesen hengestä, siitä, että yhteisö on enemmän kuin osiensa summa ja jatkuu paljon pidemmälle kuin mitä pelkkä keskustelufoorumi netissä voi olla. Tämä on ollut havaittavissa myös varafoorumin kommenteissa - "kerrasta ei lannistuta" ja vaisuuteen ei palata, vaan tarina jatkuu topikeissa ja off-topikeissa siitä, mistä se luontevasti vaan jatkuu. Sanoohan vanha sanontakin, että nuotin vieressä on tilaa!

Paluu tulevaisuuteen: Mese 2.0 - Mesen paluu on nyt täällä ja pian tähdätään vuoden 2011 tarinoihin.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “TERVETULOA!”